hiperpublicitate.ro

ro_RO

Reguli de introducere a anunţurilor

Regulile menţionate fac parte integrantă din utilizarea serviciilor prestate şi obligaţia de respectare a acestora îi revine fiecărei persoane, care vrea să dea anunţ la noi. În caz de încălcare a regulilor, administratorii sunt autorizaţi să refuze sau să şteargă anunţurile sau conturile de utilizator, de aceea recomandăm tuturor anunţătorilor, să le citească cu atenţie.

Respectă buna cuviinţă şi legea.

Regula primordială este buna cuviinţă şi respectarea legilor - te rugăm să eviţi expresiile ofensatoare, rezolvarea propriilor probleme, propagarea de mişcări politice ilegale şi a tuturor manifestărilor, care sunt în discoranţă cu buna cuviinţă şi legile în vigoare.

Ţine cont de instrucţiunile administratorilor web-ului.

Administraţia serverului îşi rezervă dreptul de a şterge orice conţinut al web-ului care conform consideraţiei acesteia, este în discordanţă cu legea, bunele moravuri sau este necorespunzător în orice fel. Deasemenea ne rezervăm dreptul de a nu permite accesul utilizatorilor, care se vor comporta în modul descris mai sus sau care încalcă regulile şi condiţiile de funcţionare, de ex. prin blocarea înregistrării, a căsuţei de e-mail sau a adresei IP.

Pune anunţuri numai în secţiunile adecvate

Te rugăm să introduci anunţurile şi firmele numai în categoriile coresunzătoare. Dacă nu poţi găsi o secţiune adecvată pentru anunţul tău, nu ezita să ne contactezi şi noi vom crea o secţiune nouă, dacă va fi cazul. Atenţie! Prin categorie corespunzătoare nu se înţelege categorie similară! De ex., oferta de asigurare a automobilului nu are ce căuta în secţiunea autoturisme personale! Aici se pot introduce numai anunţuri ale unor automobile concrete.

Introdu un obiect într-o secţiune numai o singură dată.

Drept încălcare a regulilor de bună cuviinţă se va considera şi introducerea repetată a aceluiaşi anunţ sau a unuia similar într-o categorie, de câteva ori la rând, iar utilizatorii care vor face acest lucru în mod repetat, se pot expune pericolului de blocare a contului, eventual a adresei IP. Dacă de exemplu introduci o ofertă de muncă, introduce-o în secţiunea respectivă numai o singură dată - chiar dacă o formulezi în alt mod, este vorba de aceeaşi ofertă şi deci poate să regăsească în secţiune numai o dată.

Pune anunţuri într-un mod rezonabil

Serverul este destinat mai ales pentru publicarea particulară. Asta înseamnă că, deşi pot da anunţuri şi firmele, toţi trebuie să respecte limitele stabilite de administratori. Nu vrem ca mica publicitate să fie acaparată de anunţuri identice introduse unul după altul de la acelaşi utilizator ori acapararea unei secţii de către un singur anunţător în general. De regulă, într-o secţie nu ar trebui introduse mai mult de două anunţuri unul după altul de la acelaşi anunţător. Deasemenea nu se admite orice automatizare a anunţurilor, care nu este aprobată în mod expres de către administratorii noştri. Evitarea limitelor se consideră drept încălcare a regulilor, iar cel în cauză va suporta sancţiunile menţionate mai sus.

Anunţă numai bunuri şi servicii concrete

Se permite numai numai anunţarea unui obiect sau serviciu concret. Mica publicitate gratuită nu este (spre deosebire de publicitatea plătită) destinată pentru propagarea cuiva, ci pentru cumpărarea şi vânzarea directă. Dacă de ex. vinzi tehnică de calcul, selectează din oferta ta câteva bucăţi concrete şi publică-l pe fiecare dintre acestea în anunţuri individuale - la sfârşitul anunţului, poţi specifica binenţele că, vinzi mai multe articole.

Introdu anunţurile în aşa fel, ca cel interesat să afle informaţiile cele mai importante deja pe acest portal

Este interzisă introducerea anunţurilor de tip "solicitaţi mai multe informaţii prin e-mail". Textul care se poate introduce în anunţ, este suficient de lung pentru exprimarea majorităţii ofertelor şi în plus există posibilitatea de anexa la anunţ, o referire pe clic. Momirea de e-mailuri şi mascarea activităţilor suspecte nu se va tolera. Acest lucru este valabil mai ales pentru ofertele de muncă şi muncă cu ziua, unde trebuie specificate cerinţele concrete solicitate de la adept şi descrierea muncii pe poziţia respectivă, altfel anunţurile nu vor fi aprobate.

Utilizează anunţuri cât mai concrete

Introdu referirile din anunţuri în coloana rezervată în acest sens şi orientează-le cât mai precis. Trebuie să fie vorba de o referire web directă asupra unui obiect sau serviciu (în nici un caz homepage de firmă, unde cumpărătorul trebuie să regăsească mai întâi obiectul sau serviciul).

Sistemele de provizii sunt interzise

Este interzis a se anunţa web-uri sau servicii, care funcţionează pe principiul aşa-ziselor programe refferal sau affiliate. La baza acestor programe este un comision pentru fiecare anunţător următor pe care îl aduce utilizatorul anunţător. În speţă nu este vorba de ceva rău, dar din păcate, în final aceasta duce la umplerea weburilor cu aceste anunţuri, ceea ce dăunează binenţeles vizitatorilor.

Sunt interzise imaginile animate

Este interzisă introducerea de GIFuri animate - animarea este rezervată pentru publicitate şi nu pentru anunţuri, în plus deranjează în mod inutil o serie de utilizatori.

Este interzisă concurenţa

Este interzis a se introduce referiri ale altor web-uri de licitaţie sau mica publicitate sau a se face publicitate concurenţei, web-urilor orientate la fel - dacă vrei să vinzi prin intermediul acestui server, fă acest lucru în mod direct.

Manifestă-te în mod transparent

Este interzisă crearea de conturi de utilizator multiple.

Este interzisă mica publicitate suspectă şi frauduloasă

În afară de anunţurile care încalcă regulile menţionate, există şi tipuri problematice de anunţuri, pentru care în baza feedback-ului din partea utilizatorilor, nu prezentăm interes. Este vorba de ex. de oferte de muncă în diferite centre wellness, de regenerare ş.a., munca consultanţilor cosmetici, mai departe este vorba de diferite clicuri, primirea de e-mailuri publicitare, completarea de chestionare, distribuţia de afişuri, completarea de produse etc. Aceste anunţuri conţin de multe ori un risc de fraudă şi "piramide", sub acestea ascunzându-se diferite MLM, sisteme referral şi affiliate, iar cei care le publică încalcă adesea şi alte reguli şi au tendiţe de spam. Ne orientăm asupra acestor anunţuri şi majoritatea acestora le refuzăm imediat şi ştergem conturile de utilizator ale celor, care le-au publicat.